Новини
Фахівці Управління Держпраці у Хмельницькій області, за участі представників Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань взяли участь в нараді Управління освіти і науки Кам'янець-Подільської міської Ради. Під час якої розглянуто матеріали спеціального розслідування нещасного випадку з тяжким наслідком, що стався 12 жовтня 2016 року з вчителем Кам'янець-Подільського ліцею.

У ході засідання були озвучені обставини та причини нещасного випадку із тяжким наслідком, який стався з педагогом під час супроводу учнів на обласний етап Всеукраїнського учнівського турніру.



Зокрема, під час прямування до м. Хмельницького автобус «Mercedes-Benc Sprinter», в якому їхали — вчитель та учні, потрапив в дорожньо-транспортну пригоду, в результаті чого вони отримали травми різного ступеня тяжкості. Загалом внаслідок ДТП чотири пасажири автобуса «Mercedes-Benc Sprinter» загинули на місці події, водій автобуса та вісім пасажирів були госпіталізовані в лікарні м. Кам'янець-Подільського.

Причиною трагедії стало зіткнення автомобіля «Mercedes-Benc Sprinter» з вантажним автомобілем з причепом, який рухаючись в напрямку м. Кам'янець-Подільського (на 271 км+100 м автодороги сполученням Житомир-Чернівці, поряд з с. Гуменці Кам'янець-Подільського р-ну.) не врахував дорожньої обстановки та не набрав безпечної швидкості руху, допустив знос причепа на зустрічний напрямок руху.

Також обговорено та доведено до присутніх основні причини нещасних випадків під час виконання працівниками трудових обов'язків та впровадження заходів щодо їх недопущення.



До списку новинВпередНазад