Статьи

Перевтілення для жінки – це важливий інструмент, яким вона може користуватися для покращення свого настрою. Волосся грає велику роль у створенні образу, тому зміна його кольору або зачіски здатні зробити з вас іншу людину. Купити фарбу для волосся ви зможете за посиланням та обрати з великого асортименту засобів. 

Які бувають фарби 

Фарбувати волосся – дуже поширений спосіб сьогодні для того, щоб кардинально змінити свій повсякденний образ. Найчастіше для цього застосовують наступні засоби:

  1. Аміачна фарба. Вона інтенсивно забарвлює волосся, після чого ви отримуєте ефект насиченого кольору, який буде носитися довго та стійко. Аміачна фарба здатна зафарбувати волосся з будь-якого відтінку на абсолютно протилежний. Вона чудово покриває сивину, забезпечуючи однорідне забарвлення та приховуючи сиві волоски. Основною перевагою таких фарб є стійкість. Вони забарвлюють волосся на тривалий час і не вимиваються під багаторазовим впливом води або шампуню. Деякі з них можуть містити компоненти для освітлення, що дозволяє отримувати світліший відтінок без додаткового використання засобу з окислювачем оксидом.
  2. Тонік для фарбування волосся. Менш токсичний засіб, який містить зволожувальні компоненти у складі, що дозволяє водночас ефективно доглядати за волоссям та змінювати його колір. Цей інноваційний продукт здатний змінювати колір без впливу токсичних та агресивних компонентів, які зазвичай є у складі звичайних фарб. Більшість засобів містять натуральні інгредієнти: рослинні екстракти, олії та вітаміни, що дозволяє безпечно забарвлювати волосся без шкоди для його структури та здоров’я. Тонік дозволяє поступово змінювати колір волосся без радикальних змін, тому це ідеальний варіант, якщо ви плануєте спробувати новий колір, проте ще не впевнені у тому, чи підійде він вам стовідсотково. Він наноситься на волосся як шампунь, рівномірно розподіляється та створює природний ефект, адже тонік не в змозі робити агресивні яскраві кольори. 
  3. Безаміачна фарба – ще одна альтернатива для тих, хто шукає екологічний метод фарбування та не бажає шкодити своєму волоссю. Оскільки вона не містить агресивних хімічних компонентів, зазвичай не викликає алергічних реакцій. Сучасні фарби без аміаку представлені в широкому асортименті кольорів, тому ви точно зможете знайти свій.

Де придбати фарби?

Раніше ринок пропонував переважно аміачні фарби, проте сьогодні процес фарбування волосся вийшов на новий рівень, через що ви можете не турбуватися про стан своєї зачіски, обираючи щадні засоби. На сайті https://beauty.vizok.market/ ви можете придбати все, що потрібно для якісного фарбування та отримати чудовий ефект. Серед асортименту доступні фарби, окислювальні емульсії тощо.

 



До списку